Viure per la Corba Sud i a la Corba Sud

Aquesta darrera setmana ha estat una d’aquelles que ens agrada a Dracs1991. Tres partits en cinc dies –dos de futsal i un europeu de basket- fan que toqui estar més al Palau i a la nostra Corba Sud que a casa. I els dos partits que juga el futbol durant la setmana no es solapen, que estrany, oi?

 FCB-JAÉN

El primer partit que ens fa anar cap al Palau Blaugrana és dimarts. Toca futbol sala. Els d’Andreu Plaza sembla que ja han agafat velocitat de creuer. Rebem al Jaén Paraíso Interior. Pels qui vam estar fa dos anys a la Copa d’España a Ciudad Real ens suposa un partit especial, després d’aguantar els intents de vacil·lada i insults d’un Quijote Arena ple a vessar contra uns 30 supporters vestits amb la groga defensant el nostre Barça i el nostre grup.

Partit intersetmanal en el qual la Corba Sud no s’omple massa però, els que hi som, ho donem tot com de costum des del primer fins a l’últim segon. A la pista, els nostres fan la seva feina de la millor de les maneres, fent un gran partit on es veuen gols espectaculars com el de Roger, que es fa a la defensa dels de l’olivera i la pica per sobre el porter. Al final, victòria còmoda i campions d’hivern. Gran feina tant a grada com a pista per tancar el primer dia!

 FCB-OLYMPIAKOS

La segona cita al Palau –després d’un dimecres en el qual el futbol remunta i passa de ronda a la Copa- és dijous, Eurolliga, tifo increïble, els de Bartzokas ens necessiten, Olympiakos i alguns grecs ens visiten. Al·licients més que suficients per venir a grada.

L’speaker, que normalment no deixa el micròfon, acaba de recitar l’alineació visitant i amb el “… i pel Futbol Club Barcelona Lassa…” comença a desplegar-se a la Corba Sud una pancarta i un banderó que no deixa indiferent a ningú. Al banderó apareixen les paraules “Our Drug”, i entre elles un escut del Barça fotent-se un bon peta. El lema de la pancarta és “One Love, One Club”. Tifo espectacular que representa el nostre sentiment i els nostres lligams amb el club. Una dosi necessària cada setmana –i si és en grans quantitats com aquesta setmana més que millor- per passar millor els dies fent allò que més ens agrada. La resta del Palau queda sorpresa i molts són els que es queden parats pel disseny i el curro que hi ha darrere. Molt bona feina de Komando Tifo!

El partit, molt igualat durant els quatre quarts. Una decisió dels àrbitres –liderats per Lamonica…- faltant poc més d’un minut dóna per bona una jugada que acaba en cistella d’Olympiakos quan estava clarament fora de temps. Última possessió en la qual els nostres no estan encertats i derrota a la pista 67-69. Una llàstima.

Els grecs tarden minuts i minuts en abandonar un Palau vuit en el qual no queda ningú més que nosaltres i ells. Fins que no abandonen la seva zona seguim fent-nos sentir sense defallir. Molt grans tots els que vau assistir!

A l’Eurolliga queden 8 PARTITS A CASA en els que A GRADA NO POT FALTAR NINGÚ. NO podem fallar més a casa. Venir a grada i donar-ho tot és necessari perquè puguem tenir oportunitats d’entrar i acabar a la zona que dóna accés als quarts de final. I AQUEST DIJOUS torna a haver-hi partit contra l’Anadolu Efes. Així que, tothom a grada!

FCB-PEÑÍSCOLA

I per acabar aquesta setmana de non-stop, arriba dissabte amb un nou partit del futsal, que comença la segona volta de la LNFS. Arriba un Peñíscola que ens havia guanyat en el partit inaugural de la temporada i vénen amb alguns aficionats. Aquests, amb bombo inclòs, es flipen una mica i abans de començar intenten fer-se sentir, cosa que acaba ràpidament quan els jugadors salten a la pista i comença la nostra animació.

La Corba Sud està més plena, igual que el Palau, segurament perquè el futbol juga poca estona després i el culer ho aprofita per deixar-se veure. Tot i que les goles estan una mica ressentides dels dos últims partits no defallim i l’animació combinada amb que l’equip s’agrada i li fa un set al rival (6-1) fa que tot sigui una gran festa. Amb el xiulet final, els jugadors passen per agrair el suport i un d’ells, Ferrao, ens comenta el següent: “Sois enormes”. Com sempre la connexió que hi ha amb el futsal és molt especial. Un autèntic orgull.

 TOTHOM A GRADA!

El Palau es buida i la gent marxa cap al futbol. Mentrestant, nosaltres ja comencem a mirar el calendari per veure què ens toca aquesta setmana. El volum baixa, només hi ha un partit, però és extremadament important. Dijous tothom a grada.

A grada sabent que alguna cosa falla en l’estructura d’aquesta secció, una preocupació que ja hem fet palesa en un comunicat publicat aquest mateix dilluns. A grada sabent que coincideix amb el futbol (visca les teles). A grada sabent que tal com van les coses, podríem tornar a perdre, però que volem seguir lluitant per aquells que suïn la samarreta de valent i volem apurar les opcions de guanyar totes aquelles competicions en les quals participem. Som així, és el nostre tarannà. “Els supporters del Palau, no abaixem els braços mai…”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s