El comunicat de Dracs, als mitjans

Arribats a la situació crítica a la qual considerem que hem arribat a mitjans de temporada, sense veure pràcticament res del nou model que se’ns havia promès a l’estiu, a Dracs 1991 vam decidir llançar un comunicat que expressés totes les nostres pors i sensacions.

 El comunicat, lluny de buscar la polèmica per la polèmica, intentava ser el més constructiu possible, destruint també allò que cal destruir per redreçar la situació del Barça de bàsquet. El podeu llegir sencer aquí.

Intervenció de Toni Valle al programa Que t’hi jugues de la Cadena Ser, amb Xavier Saiso al costat.

Una setmana després de llançar el comunicat ens enorgulleix dir que va tenir l’efecte que esperàvem i, a més de la destitució de Dorsey (un dels jugadors que considerem que tant li feia esforçar-se o no) els mitjans se’n van fer ressò interpretant-lo de la manera correcta. Us semblarà una evidència, però avui en dia tot es mou per interessos i no sempre és així. Encara esperem la trucada de TV3 o Catalunya Ràdio, per exemple.

 Dit això, a continuació us fem arribar un recull de premsa amb les notícies que es van publicar al respecte o les intervencions en mitjans en les què el comunicat va derivar.

 El primer lloc on se’ns va escoltar va ser Rac1, concretament al Primer Toc del dia següent:

També es van interessar des del Diari Ara amb la publicació de la notícia, diversos tuits destacant aspectes importants del comunicat com la descoordinació entre club i jugadors via marketing i d’altres notícies posteriors relacionades amb la crisi de la secció.

 A Basketaldia de Ràdio Estel es va fer una entrevista a Toni Valle que podeu escoltar aquí i que van resumir amb 1234 i fins a 5 tuits.

 El comunicat també va sortir al Diario Sport i un dels seus periodistes, Xavi Martínez Olivar, se’n va fer ressò també a xarxes.

 Un dels tractaments especials el vam rebre a la Cadena Ser, al programa Què t’hi jugues! de Sique Rodríguez, on a través de Xavier Saiso, el nostre ‘capo’ Toni Valle va participar d’una més que interessant tertúlia al respecte. Molt ben encarada i amb molt interès en escoltar per part de tots. A més de coincidir en el diagnòstic…

Finalment, agrair també el suport rebut per part de les xarxes, amb centenars de RT, Fav i mencions a Twitter, el 99,9% donant suport a les nostres paraules i afirmant que donem veu al sentiment majoritari actual entre els aficionats del Barça que seguim el bàsquet. GRÀCIES.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s