Futbol sala: Títols que no són trofeus

Ja fa uns dies que la temporada del Barça de futbol sala va acabar i, per tant, també la de Dracs 1991. Tancada la temporada 2016 – 2017, volem tornar a fer el mateix exercici que vam fer fa uns dies amb la secció de bàsquet, explicant a nivell de sensacions la nostra particular temporada.

Tot comença l’estiu, quan acabà una temporada i també una etapa. Marc Carmona abandonava la banqueta que havia ocupat durant 11 anys i des de Dracs li vam agrair la seva dedicació a la secció.

La nova etapa començava amb Andreu Plaza al capdavant, acompanyat del segon entrenador Miguel Andrés i noves incorporacions a pista com Roger, Joselito, Adolfo, Juanjo, Quintela, Joao i Rómulo. Molts canvis, l’inici d’un nou projecte i molts interrogants a resoldre.

A dia d’avui podem dir que tots els interrogants han estat resolts. I és que a pesar de què la temporada s’ha tancat amb zero títols tangibles per part de la secció, fet que passa des de fa tres anys, aquesta és una dada injusta i descontextualitzada perquè com hem dit, a l’estiu començava una nova etapa i per tant el comptador es posava a zero de nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s