Comença la temporada 2017/2018!

A Dracs 1991 ens morim de ganes de tornar a trepitjar les grades del Palau Blaugrana. Ho farem amb nova web, nous jugadors i en un moment crucial pel país. Que comenci l’acció!


Il·lusió renovada.
Així podríem definir la temporada que comença. Després de la pitjor temporada que recordem al club en la secció de bàsquet i de quedar-nos a les portes del títol de lliga en futbol sala, la temporada 2017/2018 ens il·lusiona i la comencem amb moltes ganes.

En bàsquet (que haurem d’esperar una mica més), després de deixar treballar a aquelles persones en qui confiem (Nacho, Manolo i Llaneza), tenim ganes de veure al nou entrenador i a la nova plantilla en acció. De què s’entreguin, de què portin amb orgull l’escut del Barça al pit i de què ens facin vibrar lluitant cada pilota i vivint cada minut dels partits. Qualitat en tenen, si hi posen l’actitud correcta, arribarem lluny i nosaltres serem allà per ser el sisè jugador.

Per la seva part, el futbol sala sí que ja comença i és una plantilla amb la que tenim una connexió especial. Durant l’estiu hem apuntalat un equip que aquest any torna a competir a Europa i que la temporada passada es va quedar molt a prop d’aconseguir la lliga. Aquesta vegada no se’ns escaparà i nosaltres hi posarem tot allò que estigui a les nostres mans, escalfant el Palau més que mai i acompanyant l’equip a tot arreu onpoguem.

A nivell polític seguirem amb les campanyes socials de cada any i afegint-nos a les que creguem necessari fer-ho d’acord amb la nostra ideologia. Les primers, per l’11 de setembre i l’1 d’octubre, dates clau pel futur de Catalunya.

A Dracs 1991, com a supporters incondicionals del Barça i del Palau Blaugrana, ho tenim clar: fins a la victòria sempre! 

Foto de portada