Urna de l’honor, urnes de futur

Aquest 11 de setembre, Dracs 1991 ha tornat a tenir presència als carrers. Sortint de les grades del Palau Blaugrana, el grup ha tornat a mostrar el seu compromís amb Catalunya i amb el dret d’autodeterminació que tenim i que ningú ens ha de donar.

11deSetembre

Urna de l’honor

El primer dels nostres actes ha consistit en un homenatge als caiguts en defensa de Barcelona i del país el 1714, al Fossar de les moreres. A “l’urna de l’honor”, com diu la dita, hi hem volgut portar una pancarta que hi deia “urnes de futur”, així com un homenatge floral blaugrana, el desplegament de la nostra estelada gegant i l’encesa de 4 bengales mentre cantàvem l’himne dels segadors.

Mostra d’entitats

El grup també ha estat present durant tot el dia i per primera vegada a la mostra d’entitats que es fa al Passeig Lluís Companys de Barcelona, on al costat d’altres noms respectables com La Directa, el nou diari La Jornada, la botiga Partisano o la pròpia Òmnium, hi hem venut els nostres productes, a més d’una samarreta, enganxines i xapes especials de la Diada. Amb molt bona acollida, per cert. No dubteu que aprofitarem aquests diners per durant l’any anar fent pressió des de les grades del Palau Blaugrana per aconseguir un país lliure. Començant, per exemple, per l’1-O.

Paradeta Dracs 1991 mostra d'entitats 2017 11 setembre.jpeg

Urnes de futur

Finalment i com no podia ser d’una altra manera, Dracs 1991 no s’ha volgut perdre la manifestació que aquest any ocupava els carrers d’Aragó i Passeig de Gràcia. Una manifestació multitudinària amb més d’un milió de persones que ens fa ser molt optimistes de cara al futur de Catalunya. Mentre uns diuen que estem cansats, la gent només fa que sortir al carrer i mentre els carrers siguin nostres, la victòria és més a prop.

Manifestació 11 setembre 2017 Dracs 1991

Per acabar la festa, vam poder gaudir dels concerts i unes quantes cerveses que van posar el punt i final a un 11 de setembre més o, millor dit, un de menys en el camí cap a la independència.

Visca el Barça i visca Catalunya!