20-S, sortim al carrer

“Els carrers seran sempre nostres!” cridaven a Rambla Catalunya amb Gran Via, a la seu de la Cup i a tots els racons escorcollats i envaïts per les forces d’ocupació de l’estat espanyol.

“Els carrers seran sempre nostres” cridàvem centenars de membres i simpatitzants de Dracs 1991 repartits pels diferents punts calents d’un 20 de setembre que ja mai oblidarem. Estibadors, bombers, estudiants, àvies, adultes, joves… tots amb ganes de canviar les coses i de construir un país més just.

De les grades al carrer i a la inversa. La nostra lluita és al Palau Blaugrana, però també trepitjant l’asfalt i les voreres del nostre país i la nostra ciutat, Barcelona, que orgullosa i recordant que sempre ha estat lluitadora, que un dia va ser Rosa de foc, va tornar a donar una mostra increïble de lluita solidària, pacifista i positiva davant l’atenta mirada del món. Orgull de tots aquells que hi vau participar.

WhatsApp Image 2017-09-20 at 12.13.03

El Barça, a l’alçada de la situació, demostrant per què és Més que un club. Orgull. També altres clubs del país com el Girona, el Lleida o l’Europa. No així la Penya o l’Espanyol, que per si no és prou vergonyós no moure un dit per la llibertat d’expressió, aquest últim encara ha tingut el valor d’escriure un tuit parlant “d’avatars político-socials”. Surrealista.

Enn fi, que el 20-S vam sortir al carrer i ens hi vam estar fins que les forces d’ocupació i el seu cop d’estat encobert van marxar. No cal dir que donem tot el nostre suport a les detingudes i que sortirem al carrer els dies que faci falta fins que això acabi. No ens rendirem. L’1 d’octubre votarem i guanyarem.

“Els carrers seran sempre nostres!”