Cartes als presos polítics

Des del 16 d’octubre que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó per encapçalar dues organitzaciones de la societat civil que han liderat tot tipus d’accions pacífiques en favor de la República Catalana.

Des del 2 de novembre que Oriol Junqueras i Joaquim Forn hi són com a representants d’un govern legítim i escollit pels catalans que va decidir complir amb el mandat pel qual se’ls havia escollit: intentar portar-nos a un referèndum i a la República Catalana. També, de manera totalment pacífica.

Per agrair-los la seva feina i donar-los suport, des de Dracs 1991 hem escrit una carta i n’hem enviat una còpia a cadascú. Els hem explicat què estem fent per exigir el seu alliberament, amb fotos incloses, i els hem donat forces a la nostra manera.

A continuació podeu llegir la carta. Veureu que finalitza parlant d’una acció pel 20D amb la què pretenem que tothom vingui de groc (color que està sent objecte de la repressió per part de l’estat i símbol de llibertat per a nosaltres) el 20D al Palau Blaugrana, en partit d’Eurolliga contra l’Unicaja de Málaga. Anoteu-ho bé a l’agenda!

Enllaç a la carta de Dracs 1991 als presos polítics – PDF