Juguem totes i tots – Nadal 2017

Un any més, des de Dracs 1991 volem estar al costat dels que més ho necessiten i, aprofitant l’abast i l’organització que tenim, fem una recollida de joguines noves per ajudar, en la mida del possible, a què els Reis mags arribin a totes les llars.

De nou, farem arribar totes les joguines que recollim a infants que han patit situacions de violència masclista i es troben acollits en diferents serveis.

És per això que us demanem la vostra col·laboració, per un any més poder enviar somriures a totes les cases. Aquells que vulgueu/pugueu aportar el vostre granet de sorra, ens trobareu als voltants del Palau Blaugrana, davant la porta 70 i/o la porta 4 des d’una hora abans dels següents partits: 

  • 16/12 – 13:15h: FCB Futbol Sala – Navarra / Porta 4
  • 17/12 – 12:30h: FCB Bàsquet – Gran Canaria / Porta 70
  • 20/12 – 21:00h: FCB Bàsquet – Unicaja / Porta 70

I moltes gràcies anticipades de part de tots els infants que rebran les vostres joguines.