20D: Palau Groc

Les casualitats han volgut que el color groc, distintiu del nostre col·lectiu, sigui el de la representació de la democràcia, la llibertat i les aspiraciones legítimes del nostre país. Un color que està sent objectiu de la repressió i l’autoritarisme de l’Estat espanyol. Per això hem proposat un PALAU GROC.

El 20 de desembre hem culminat unes setmanes on us hem convidat a, escalonadament durant els partits que hi ha hagut al Palau, vestir del mateix color que hem vestit nosaltres durant més de 25 anys: el groc.

El 20D us vam demanar si podíeu assistir al Palau Blaugrana pel partit d’Eurolliga contra l’Unicaja vestits de groc. Com a idea proposàvem la samarreta groga del Barça, la d’alguna diada o bufandes grogues, però també pot ser qualsevol element de roba visiblement groc.

Sabíem que l’acció era ambiciosa i complicada. El boca orella i el Whatsapp eren claus per arribar a tot el Palau. Però vam aconseguir un prou bon resultat: una bona pila de samarretes grogues i moltes més peces de roba d’aquest color, així com llaços grocs per part de gairebé tothom van omplir el Palau Blaugrana. I els crits de Lliberat van sonar com gairebé mai. MIL GRÀCIES A TOTS ELS QUE HO VAU FER POSSIBLE. 

Volem desnormalitzar aquesta situació que afecta al nostre poble i que cada dia que passa significa l’adopció de mesures més repressives i absurdes. Per això, ens omple d’orgull que el Palau segueixi estant a l’altura de les circumstàncies, tal com ja hem demostrat altres vegades i amb la vostra ajuda.

Perquè els colors en un país democràtic mai estarien perseguits: el 20D, Palau Blaugrana groc.

Per últim i per evitar debats estúpids, no cal dir que vam seguir animant al Barça, com ja fa més de 25 anys que fem.

WhatsApp Image 2017-12-18 at 16.30.52.jpeg