Èxit de la recollida de joguines

Una vegada més (i ja van uns quants anys), la recollida de joguines noves que fem per aquestes dates ha estat tot un èxit. Per tant, abans que res: mil gràcies a tothom qui hi ha participat. 

A principis de desembre vam anunciar que tornàvem a fer la recollida de joguines -noves i lluny del masclisme i la violència- per a infants de totes les edats que han patit situacions de violència masclista i que actualment es troben acollits en diferents serveis socials.

Vam fer un primer dia de recollida en partit de futbol sala contra Aspil, amb gran èxit de difusió i participació per part de mitjans i de la pròpia plantilla. Si a les seves aportacions els sumem les de la gent del Palau, podem dir que vam començar més que bé.

Al dia següent hi havia partit vs Gran Canaria de bàsquet. Novament, gran difusió per part de periodistes en els seus perfils socials, així com alguns jugadors de la plantilla, que l’endemà ens van fer arribar la seva aportació a la paradeta de davant la porta 70.

Finalment, el dia de l’Unicaja tancàvem la recollida amb més joguines per part de públic del Palau Blaugrana. La imatge de portada és el reflex de l’èxit aconseguit. Aquest Nadal també jugarem totes i tots. 

La República catalana serà feminista o no serà. Novament, mil gràcies a tothom!