Primer desplaçament de l’any, Andorra 2018.

Ganes. Teníem ganes de tornar a fer un desplaçament. Un On Tour especial com és el d’Andorra. L’any passat no vam poder viatjar ja que va coincidir amb un important partit al Palau del Barça de futbol sala, però aquesta temporada sí. Poques setmanes de 2018 i visitàvem Andorra.

Tot comença al voltant de les 10 del matí, moment en el qual els supporters ens anem trobant per pujar al bus que ens portarà. Una vegada ja tothom a bord, les primeres birres es comencen a obrir i a acabar. Durant el viatge d’anada aprofitem el micro del bus per jugar unes rondes de Bingo que amenitzen el trajecte. Enhorabona als agraciats, tot sigui dit.

Arribem a Andorra. El temps no acompanya massa, ja que la pluja ens dona la benvinguda al país. Tot i mullar-nos, sortim cap a la zona més comercial de la ciutat, on dinem. Una vegada dinats, les tradicionals visites a supermercats i botigues no falten i més d’un fa les compres de rigor.

El partit s’acosta i decidim anar cap a la zona propera al pavelló. La prèvia comença i els càntics per anar escalfant les goles van apareixent. Moment d’entrar al pavelló andorrà. Ens situem a la nostra zona habitual cada vegada que visitem Andorra i ja tenim ganes que el duel comenci.

I bé… Ja sabem tots com va anar el partit. A pista no surt res com podiem esperar, però la lluita a grada no va faltar.

Després de la derrota, moment per agafar forces i tornar al bus direcció Barcelona.