Dracs, a la portada del Diario As

Qui ens havia de dir que un dia compartiríem una portada del Diario As amb Penaldo. Doncs aquest dia ha arribat per la Copa del rei 2018 de bàsquet que s’està jugant a Gran Canària.

El cas és que d’un spot que es va emetre per televisió i va sortir pels marcadors durant el Madrid-Unicaja de quarts de final, el Diario As ha decidit fer-ne una muntanya i ajudar-nos en la causa i en la repercussió de la nostra lluita per la llibertat dels presos polítics: Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Oriol Junqueras.

Eren 2 segons en què una pilota passava per davant de la nostra permanent pancarta de Llibertat Presos Polítics que tenim sobre la pancarta del grup. Dos segons en què tampoc es veu bé del tot, però que el Diario As ha contribuit a escampar per tot arreu posant la notícia en segon lloc a la portada digital, a la portada del paper, en mitja pàgina dins, a AStv…