El futsal, a la final de Copa!

En un primer moment de l’eliminatòria, el Barça de futbol sala va arribar a estar 4-1 perdent a la pista de l’Inter. Més fora que dins, havent de fer una remontada èpica al Palau. Els jugadors, però, es van encarregar de començar la feina ja en camp contrari, empatant el partit a 4 i arribant al Palau Blaugrana amb una millor situació.

Un cop aquí, la final de Copa s’allunyava al descans del partit, amb derrota per 0-2. Un cop més, però, els nostres jugadors eren capaços de sobreposar-se a la situació i aixecar el partit. Primer Leo Santana, recorrent tota la banda per celebrar el gol a la Corba Sud. Després Ferrao, d’aquella manera que només ell sap fer. Finalment Joao, de camp a camp en els últims instants.

Ni el joc brut de Rafael i les vaciladetes de Bebe ens han impedit res. 3-3 i a la final de la Copa de futsal!