Nou butlletí a la Corba Sud

Després d’un temps en el qual no heu tingut la possibilitat de quan veniu a grada tenir aquest tipus de material sobre el nostre grup, el nostre club i grades d’arreu, ja tornem a ser aquí amb un nou butlletí que esperem que tingui continuitat i que us agradi a tots.

Creiem que és important i interessant que l’actividad i el coneixement de tot el que fem com a grup no es limiti només al que és la grada i el moment del partit en qüestió. Per aquest motiu, us oferim aquest anove eina -el que podríem dir que és un redebut del que havia estat el fanzine- per a poder saber més coses sobre tot allò que es fa a Dracs 1991.

Es parlarà sobre grans partits que tinguem al Palau Blaugrana, on la gradi presenti l’aspecte que hauria de tenir a cada partit, la lluita amb amor i orgull per uns colors durant el partit, els OnTour que es vagin realitzant, els tifos que anem treient a grada així com saber la manera de treballar del Komando Tifo, etc. En definitiva, tot allò que us faci encara més partíceps del grup i que us aflorin les ganes de conèixer encara més sobre aquest món que ens apassiona. Finalment, també tindrem d’altres continguts sobre grades d’arreu.

En aquest butlletí que comença aquest mes, en el número 1, hi podreu trobar una crònica sobre un dels grans esdeveniments que hem tingut: l’eliminatòria que ens va enfrontar a l’Inter a la Copa. Vam tenir una espectacular grada a la Corba Sud del Palau Blaugrana donant suport des del primer fins l’últim segon d’una intensa tornada de semifinals.

A més, a la secció sobre grades internacionals comencem amb una de les mítiques d’Anglaterra com és “The Kop”, del Liverpool FC. Veureu en fotos també com Dracs ha passat per un dels estadis amb més història del futbol anglès, Anfield, on hi ha deixat el seu segell. I en una visió retrospectiva, també podreu trobar la Recopa de Grenoble. Per acabar, també llegireu un interessant article a la contra d’aquest número. Sobre el rei d’Espanya.

Així doncs, esperem que gaudiu amb aquesta primera entrega i les que vindran!