Dracs On Tour – Saragossa, UEFA Futsal Cup

L’any 2012 va succeir un dels capítols més gloriosos de la història del nostre grup i de la secció de futbol sala. Lluny quedaven aquells anys fent costat a l’equip, primer per totes aquelles pistes de la divisió de plata i posteriorment lluitant per fer-nos un lloc entre els grans clubs, fins a aconseguir els nostres primers títols de copa i lliga.

Ara passàvem al màxim nivell i ens jugàvem ser els campions d’Europa a la final de la UEFA Futsal Cup de Lleida. Amb 300 persones a grada d’un pavelló que va retronar amb cadascun dels nostres càntics i que, com no podia ser d’una altra manera, ens va donar el primer títol europeu de la secció en un dels episodis més gloriosos del club i del grup.

DbIkL0tX0AAsVKh

 

UEFA Futsal Cup – Saragossa 2018

Ja han passat quasi 6 anys. Estem en un context molt diferent, tenim una nova oportunitat de fer història, aquest cop a Saragossa. Com ja va succeir el 2012 a Lleida, els responsables del grup fa temps que treballen en la forma de desplaçament, transport, millor ubicació possible i en omplir la grada. Ara, a 300 quilòmetres.

Els que vam viure la final del 2012 repetirem segur i els que no veu ser-hi, pregunteu sobre Lleida als més antics del grup, i segur que després d’escoltar les seves respostes també haureu decidit viajar. Qui s’ho voldria perdre?

Som un dels millors equips del món, ja ho hem guanyat tot, però hem de continuar el camí. No ens cansarem mai de lluitar per la victòria, de defensar els nostres colors allà on anem i veure com ho fan els nostres jugadors. Aquest divendres i aquest diumene, Dracs On Tour!

Divendres 20 d’abril
– 18:00h | Gyor vs Sporting
– 21:00h | Inter FS – FC Barcelona

Diumenge 22 d’abril
– 17:00h | 3r i 4t lloc
– 20:00h | Final

Tots els partits de la UEFA Futsal Cup es podran seguir en directe per beIN SPORTS.