Junts, equip i afició, a per la lliga!

S’ha acabat la lliga regular pel nostre equip de futsal. Al final hem aconseguit acabar segons i la primera eliminatoria ens veurem les cares amb Zaragoza.

Ha arribat el moment de la veritat. L’any passat ens vam quedar a les portes d’aconseguir una lliga que se’ns va escapar per només una victòria, però aquesta temporada volem que acabi al Palau Blaugrana.

Hem tingut ja alguna que altra decepció, però això ens ha de motivar, encara més, per anar tots junts a per aquesta lliga. Junts, equip i afició!

La primera ronda de play-off ens trobem amb Ríos Renovables Zaragoza. Els aragonesos van ser els botxins de la darrera Copa d’Espanya a Madrid en la que teniem dipositades moltes esperances i ganes de fer un gran desplaçament de diversos dies. Vam caure de la manera més cruel, als penals. Ens vam aixecar, com ho fem sempre. I estem segurs que, tant l’equip com els supporters, anirem a per totes perque aquesta vegada l’objectiu l’assolim nosaltres. El primer d’un camí que esperem que acabi al juny, havent passat els quarts i les semifinals i ens trobem, a priori i com tot sembla indicar, amb Inter a la final. Un conjunt madrileny amb el qual, si ens trobem, intentarem que tot acabi diferent a com ha acabat els darrers anys.

Per tot això, i perque volem tornar a aixecar un gran títol amb el futsal, esperem que la Corba Sud sigui la de les grans ocasions!