A la final de la lliga de futsal!

Una vegada més jugarem la Copa d’Europa. Ho farem després de passar a la final de la lliga per la via ràpida (2-0) vs ElPozo i classificar-nos automàticament.

Del partit d’anada, destacar primer de tot la nostra solidaritat amb el poble de Murcia i la seva lluita contra una eterna promesa electoral no complerta que, a més, ara els genera una repressió inadmissible. La solidaritat és la nostra millor arma!

A nivell esportiu, destacar la celebració d’Esquerdinha en el seu gol; així com l’entrega de l’equip i la capacitat d’aguantar mentalment quan ElPozo havia remuntat un 2-0 inicial. 3-2 i cap a Murcia.

Amb l’Inter ja classificat per a la final, ens esperava un segon partit a Murcia que hem sabut resoldre des del minut 1 amb un gol d’Aicardo. Sempre per davant en el marcador, ens hem plantat a l’últim minut de partit amb 1-4. ElPozo ha pogut maquillar el resultat amb un gol en els últims segons, però el partit, l’eliminatòria, el pas a la final i la classificació per la UEFA Futsal Cup ja eren nostres. Grans!

Final vs Inter

Ara venen uns dies de descans fins que comenci la final. Tocarà lluitar per aixecar el factor pista en contra. Els horaris són els següents (i ja els podeu anar guardant per no fallar a cap dels partits):

(1) Dijous 07/06 – 21:15h: Inter – Barça

(2) Dissabte 09/06 – 13:15 – Inter – Barça

(3) Dijous 14/06 – 21:15h – Barça – Inter

(4?) Dissabte 16/06 – 19:00h – Barça – Inter

(5?) Dimarts 19/06 – 21:30h – Inter – Barça

fcbarcelona futbol sala final