A pel Baskonia!

Després de perdre el primer partit al Palau amb un Andorra increïblement encertat i un dels pitjors dies del Barça des que Pesic és a la banqueta (i amb una mala grada, per què enganyar-nos)… l’equip ha sapigut reaccionar.

Primer va ser capaç de sobreposar-se a la pressió de la pista de l’Andorra. Allà, amb 12 Dracs presents i 4 aficionats més com a únics representants del Barça, l’equip va passar per bons i mals moments fins que, finalment i amb sang freda, vam empatar l’eliminatòria.

WhatsApp Image 2018-05-31 at 00.21.00

A nivell de grup va ser un orgull que 12 supporters fessin un ‘sube y baja’ a Andorra en dia laborable, així com el fet d’aconseguir fer-nos escoltar en alguns moments, que els jugadors ens miressin i sabessin que estàvem allà amb ells… i el seu agraiment final.

En el tercer partit, amb una grada més decent i l’equip entonat de principi a fi, ens vam imposar a l’Andorra sense excessius problemes. 2-1 i a semifinals de la lliga. Amb un moment molt especial: salutació a Satoransky tornada per ell mateix amb la mà al cor.

Semifinals Barça – Baskonia

Ara ens espera el Baskonia, amb els següents horaris:

Volem arribar a la final i guanyar-la, volem fer història. Anem a pels cinc doblets en les 5 seccions, una fita històrica. Ho aconseguirem? Nosaltres ho posarem tot i sembla que aquest Barça de bàsquet també. A pel Baskonia!