Despengem la samarreta d’Urdangarin – Recollida de signatures

Avui encetem oficialment la campanya per un Barça lliure de corruptes i en el qual el soci sigui el propietari real: Fora Urdangarin del Palau Blaugrana. 🔵🔴

📝 Full de recollida -> https://goo.gl/xsN9kZ

👉 Les nostres raons -> http://bit.ly/2xwsOa0

Comunicat:

Despengem la samarreta d’Urdangarin – Recollida de signatures

Abans de l’estiu vam emetre un comunicat on explicàvem per què creiem que s’ha de despenjar la samarreta d’Iñaki Urdangarin del Palau Blaugrana i emplaçàvem a la Directiva a donar aquest pas.

Com que no ha estat així, i tal i com vam avisar aleshores, hem estat treballant per a activar els mecanismes legals que mitjançant l’article 20.11 dels Estatuts del Club ens permetran fer entrar la qüestió a l’ordre del dia –i votar-la- a l’Assemblea General de Socis Compromissaris 2018, que se celebrarà el proper 21 d’octubre.

Segons marca l’article esmentat, es necessiten recollir unes 3.200 signatures, el 3% del total de socis amb dret a vot que té actualment el Futbol Club Barcelona. Per tal d’aconseguir-les, posarem a disposició del soci punts de recollida al voltant del Palau Blaugrana en els següents partits:

21/09 – 21:15 | FCB – Zaragoza | Futbol Sala
22/09 – 18:00 | FCB – Veszprem | Handbol
27/09 – 21:30 | FCB – Granca | Bàsquet
28/09 – 21:15 | FCB – Segovia | Futbol Sala
06/10 – 00:00 | FCB – Montpellier | Handbol
13/10 – 00:00 | FCB – Peñíscola | Futbol Sala
13/10 – 00:00 | FCB – Zaragoza | Bàsquet

Creiem que entre els socis del Barça hi ha una àmplia majoria que rema en aquesta direcció i ens volem creure allò de què “el club és del soci”, una afirmació amb poques evidències més enllà d’unes eleccions que se celebren cada 6 anys i alguna consulta aïllada. Per això, ens agradaria que una recollida de signatures que demana fer una consulta, encara que sigui a l’Assemblea de Compromisaris i no a la totalitat dels socis, tirés endavant.

La iniciativa dona el tret de sortida conjuntament amb Manifest Blaugrana. Qualsevol grup d’animació, associació o Penya Barcelonista que vulgui afegir-s’hi serà benvingut i només caldrà que es posi en contacte amb nosaltres.

Comunicat_Urdangarin