Molt més que una victòria per començar la lliga!

Hem començat la lliga de la millor manera possible, amb una bona victòria al Palau contra el Gran Canària. El primer partit de bàsquet al Palau ha permès als nostres supporters veure els nous jugadors que ens acompanyaran durant aquesta temporada i els vells coneguts com Pierre Oriola. Els jugadors tenien ganes d’oblidar la desfeta de la Supercopa a Santiago i han començat el partit de manera consistent, anotant 29 punts en el primer quart. Hi ha hagut alts i baixos al llarg del partit però s’ha acabat guanyant per 98-78.

A part de la victòria aconseguida a la pista, des de la Corba Sud també hem volgut recordar la victòria democràtica aconseguida fa un any, el primer d’octubre del 2017. Vam votar i vam guanyar però no podem ni oblidar ni perdonar els lamentables fets que van transcórrer al llarg del dia, quan les forces d’ocupació enviades per l’estat repressiu espanyol van ferir més de 1000 catalans indefensos que només volien expressar la seva lliure opinió.

3

Per altra banda seguim recollint signatures de socis enrabiats com nosaltres que tenen ganes de despenjar la samarreta d’Iñaki Urdangarin i cada cop tenim més clar que aconseguirem treure la samarreta d’un home tacat per la corrupció d’entre les altres llegendes històriques que descansen a la part més alta del Palau Blaugrana. I no pararem fins a netejar per complet la imatge del nostre estimat Futbol Club Barcelona!

Finalment volem transmetre a l’equip de bàsquet que els dipositem la nostra total confiança, que tinguin present que estarem al seu costat per a remar plegats i assolir les victòries i títols que tant desitgem!