La nostra primera Festa Major de Les Corts

Aquest 12 d’octubre ens hem estrenat amb actes a la Festa Major de Les Corts, el barri històric del Barça i seu del nostre lokal des de fa molts anys.

Ho hem fet començant amb una botifarrada que ha estat un èxit. Mentre uns feien el foc, els altres començaven a servir les primeres cerveses a la barra, picaven les patates i olives que s’havien posat i anaven arribant membres a qui se’ls havia allargat la nit anterior o bé venien de la manifestació antifeixista. També ho han fet alguns veïns que han sentit l’olor de brasa i no s’ho han volgut perdre.

18-19Festa Dracs(1)

Quan la festa ja havia agafat color i hi havia ambient, s’han servit les butifarres amb mongetes i pa de pagès. D’una en una i fins arribar als 80 tiquets que teníem, hem exhaurit les existències.

18-19Festa Dracs(2)

En aquest punt ha arribat la furgoneta de l’empresa Players i s’han posat a muntar el camp inflable de futbol 3×3 amb gespa artificial que ens entretindria durant la tarda.

Un quart d’hora abans de les quartre s’han succeit les arribades d’equips disposats a jugar el torneig. Fins a 15 equips aliens al grup i 5 de Dracs 1991 han entrat en un sorteig d’eliminatòries directes amb tot tipus d’equips: des dels equipats de dalt a baix amb l’uniforme del Perú als que jugaven amb texans, passant per gent que havia vingut des de Badalona perquè ho havien vist per Instagram.

Els partits s’han anat succeint al millor de 3 gols o un màxim de 5 minuts i s’han produit caigudes, autèntics golassos, túnels, celebracions dignes d’un partit de Champions i riures del públic.

18-19Festa Dracs

La veritat és que estava previst que en aquest torneig vinguessin jugadors de la secció de futbol sala, però Esport 3 va decidir canviar l’horari del Barça – Peñíscola de les 21h a les 18h i ha estat impossible.

A més, això també ha fet que poc abans de les 6 de la tarda, fins a 60 persones del grup posessin direcció al Palau Blaugrana per animar l’equip. Curiosament en una primera derrota de l’any a casa surrealista: hem rebut dos gols sense saber molt bé com i a l’altre costat totes les pilotes s’estavellaven al pal.

Acabat el partit i el torneig, molts dels nostres membres han tornat per fer l’última fins les 22:00h. Com durant tot el dia, hem estat acompanyats per dos grans altaveus i una llista de reproducció carregada de la música que escoltem. I després, a recollir. Alguns han anat cap a casa i d’altres a gaudir de la resta de les festes del barri. Així n’aprenem i l’any vinent fem un dia complet, no?

Per acabar ens agradaria agrair a tothom qui ha col·laborat en fer que aquesta festa fos un èxit i que no ens enganxéssim els dits econòmicament, als membres de Dracs 1991, a tothom qui han vingut fos o no del grup; i especialment al Karles de La Bauxa per l’ajuda i a la gent del Districte per les facilitats i atenció. Fins l’any vinent!

18-19Festa Dracs(4)