I per sisena vegada, que tremoli Europa!

Seguim demostrant any rere any l’ambició que té el nostre equip de futbol sala, que vol rebre altre cop el reconeixement merescut d’Europa i del món sencer. Hem sabut aprofitar al màxim l’oportunitat que se’ns presentava i l’infern blaugrana ha portat l’equip a una nova final a quatre de la Champions.

La setmana començava de la millor manera possible, amb la contundent victòria contra el Palma Futsal encara present, però les hores s’han convertit en dies i les ganes de viure novament la màxima competició a nivell europeu han anat creixent exponencialment. Aquesta barreja d’emocions ha comportat que les prèvies dels partits hagin passat volant tot i les adversitats meteorològiques que ens hem trobat. Ningú volia perdre l’oportunitat d’animar l’equip en un precoç punt clau de la temporada i els càntics al bar ens ho han confirmat.

Aquells que creuen que el factor camp és una ximpleria, de ben segur que s’han perdut aquest llarg cap de setmana al Palau. Però ells s’ho perden: difícilment trobarem una connexió entre els jugadors i el públic com la que hem pogut gaudir al llarg d’aquests partits. Els aficionats blaugranes han estat a l’alçada de les circumstàncies i interactuar-hi amb càntics com “Un dia de partit” ha provocat que els jugadors hagin mostrat la seva millor versió futbolística.

L’artística, per cert, ja la van demostrar cantant també les cançons que surten de la Corba Sud i que es transformen en una melodia harmònica per a les seves oïdes i una tortura per a les dels rivals.

Tres partits, tres victòries

La victòria per 6-1 del dijous contra l’Ekonomak serbi ens ha motivat encara més del que pensàvem i divendres ha tocat suar extra per derrotar 3-1 a l’equip polonès Bielsko-Biala. Això ens ha permès viure la gran final de diumenge amb la tranquil·litat de poder fer valer l’empat per obtenir la classificació. Però som el Barça i només acceptem les victòries com a resultat bo. L’equip rus Ugra havia guanyat els dos partits i encara tenien opcions per prendre’ns la plaça de la final.

Ha arribat l’hora de jugar i els dos equips han començat pressionant fort i sense generar gaire perill. Un penal a Ferrao que ha transformat ell mateix al minut 12 de la primera part ha fet embogir la grada i ha donat un respir als més patidors. A partir de l’1-0 ha tocat aguantar el resultat amb tota la nostra ànima. Sota pals i resguardant la porteria blaugrana, partidàs de Juanjo amb parades espectaculars de totes les maneres possibles, tancant l’actuació estel·lar amb un gol al darrer sospir que ens ha confirmat la classificació.

Sisena Final Four

No hem trobat un sol supporter que no confies en l’equip, és per això que hem disputat la Elite Round a casa i alhora hem anat preparant les bosses perquè passat Sant Jordi tindrem un desplaçament per algun racó d’Europa a la conquesta de la Champions.

Els jugadors, el Palau i el microclima d’aquests dies ens permet afrontar la temporada amb un dels objectius marcats molt més a prop, amb un grup de persones que ens tenen presents diàriament i que saben que saltaríem a la pista cada dia si fos necessari. Que tremoli Europa que seguim navegant cap a la nostra sisena final a quatre amb un únic objectiu: GUANYAR-LA!