Rudu, sempre amb nosaltres

Són moments durs. No sé ni per on començar. Però necessito respirar i em costa des que m’han comunicat la notícia. Des del més profund del meu cor et vull escriure això, company:

El món és injust. Sempre ho ha estat, no és res que ens vingui de nou.

Ho intento evitar però fallo, et penso tiu, em venen imatges dels primers dies a prèvies, quan baixaves amb el Bernat. Quins dos bojos. Recordo que ens avisava… “Hi ha un xaval molt ben parit allà a Oló, l’intentaré liar a veure si baixa amb mi pel pròxim partit”. Sort que et va liar boig, perquè tan aviat et vaig conèixer vaig agafar confiança amb tuu.

Ens vèiem principalment a grada, els dies que començàvem la prèvia d’hora. Sempre que els d’allà dalt baixaven tuu no fallaves. En aquests moments se’m fa el nus a la gola, perqué penso en tu i recordo moments que ara no tornaraan a ser el mateix, perquè un és feliç quan mira al voltant i veu els seus. I tú ets dels grans, dels reals i autèntics. I sí, germà, has marxat i tot em sembla una puta merda, no t’enganyaré.

Però tiu, no et paro de pensar i ho aconsegueixes, les llàgrimes no paren de rajar però m’aconsegueixes robar un somriure, perqué cabró, en tots i cada un dels records que em venen al cap et veig somrient. Tu Jordi, amb la teva energia i amb la teva força, sempre alegre. Celebrant cada gol amb tota la teva ànima, no puc parar de pensar en tu i el teu somriure.

Un somriure tan gran on hi cabem tots els que t’estimem, tots els que tant et trobarem a faltar. Cada gol que marquem sé que el celebraràs amb nosaltres company. Ens deixarem la veu i celebrarem les victòries en honor teu.

Sí amics, avui és un dia dur. Em dic a mi mateix que tan de bo no m’hagués aixecat del llit aquest matí, que avui no vull anar a dormir per por a que demà no hagui canviat res.

Però no, el Jordi que jo conec no m’ho perdonaria. Em diria que en els moments més durs és quan un ha de donar el millor de sí, que la vida és molt puta però que nosaltres ho hem de ser més. Que quan caus has de fotre-li collons i continuar endavant, amb el cap ben amunt i l’orgull intacte.

Brindarem per tu i pel teu somriure company. Uno di noi Rudu Boy.

Descansa en pau. 2-12-2018