Recollida de joguines: Gràcies!

La violència masclista ha assassinat, només a Espanya, 47 dones el 2018 i gairebé 1.000 des que en el 2003 es van començar a recollir dades. I són moltes més les dones que pateixen o han patit situacions de violència masclista. Algunes es troben fins i tot en pisos d’acollida amb els seus fills i filles, víctimes indirectes (i sovint també directes) d’aquest càncer que tenim a la societat patriarcal en la què vivim.

Per a tots aquests infants, des de Dracs 1991 organitzem cada Nadal una recollida de joguines solidària. Volem que tots els infants puguin tenir regals per aquestes dates i volem dibuixar-lis un somriure.

Entre la nostra gent i les aportacions dels més habituals al Palau Blaugrana, al llarg dels 4 partits més nadalencs hem recollit desenes de joguines que ja hem començat a repartir pels diferents pisos d’acollida.

Simplement volem donar-vos les gràcies a tothom per participar i demanar-vos, en nom d’aquests infants, que seguim lluitant contra la violència masclista en qualsevol de les seves formes; així com que mai deixeu de ser solidaris.