Diumenge 100% blaugrana

“Oh, quina merda, aquest cap de setmana hi ha seleccions… que passi ràpid i que torni el Barça”. Que torni el Barça? Però si aquest cap de setmana era l’hòstia per un club com el nostre!

Primer, l’handbol va guanyar una altra lliga. I diumenge, quin diumenge ens esperava. Ens vam reunir de bon matí en diferents punts de la nostra ciutat. El grup més nombrós, de vermut i calçotada per Sants per després agafar els cotxes i posar rumb a Badalona, on ara juga l’Industrias Santa Coloma.

A les 17:00h començava un derbi vital per a nosaltres si volíem seguir optant al liderat. Especialment després de l’empat de El Pozo. Primer, però, tocava trobar-nos al bar on anem sempre que hi ha derbi amb la Penya i fer unes quantes cerveses i càntics.

Un cop dins, gràcies a la bona feina del Komando Tifo i no sense problemes amb la seguretat, vam poder tifar en camp contrari. La imatge (agraïment als 60 desplaçats), brutal. Força Barça! Això va donar ales als nostres jugadors, que es van emportar el partit per 2-3. Ens estimem tant aquesta secció…

Acabat el partit, un bon grup es va dirigir cap a Les Corts per seguir per TV un nou Madrid – Barça. Vam veure esmaixades, triples inversemblants i taps a tios de 2,20. Sense que aquest cop es poguessin inventar cap excusa, però fent-los plorar igual, vam guanyar el partit. Sembla que Pesic i aquests jugadors els tenen presa la mida. I nosaltres estem amb ells al 101%. I que no pari!