FCBbasket: un final agredolç

Potser perquè portàvem anys de travessia pel desert fent tot tipus de protestes al veure com els jugadors s’arrossegaven per les pistes de tota Europa; potser perquè tampoc ens fixem tant en la tàctica i sí en l’entrega; però el cas és que aquesta temporada l’hem acabat amb una derrota contra el puto Madrid a casa i… no ens sembla dolenta, en global.

Primer perquè Pesic (igual que va fer una setmana després d’agafar l’equip l’any passat) i els jugadors van ser capaços de guanyar la Copa de l’indesitjable a casa del Madrid, contra ells i remuntant una distància que semblava insalvable.

Segon perquè en Eurolliga vam quedar cinquens, vam tornar a jugar uns quarts de final i ens vam quedar a un sol pas d’arribar a la Final Four de Vitoria-Gasteiz, una cosa que feia temps que no ens passava. I vam caure contra tot un subcampió.

Tercera perquè a la lliga hem anat líders bona part de la temporada i només l’esgotament dels quarts de final de l’Eurolliga ens va fer pedre el factor pista que potser hagués estat clau en aquesta final. Que sí, que ens la va guanyar el Madrid, però tenim la sensació que amb l’equip donant-ho tot a nivell d’entrega la majoria dels minuts. Per alguns és poc. Per nosaltres també, però de la mateixa manera que és un inici.

Quarta perquè Pesic estima el Barça i està aconseguint que la majoria dels jugadors sentin aquesta samarreta com si l’haguessin volgut vestir des de ben petits. Alguns com Oriola, de fet, ho volien i ens representen. I esperem que això pugui ser la base per un projecte que l’any vinent ens porti més lluny i ens faci lluitar per tot els propers anys.

Des de la grada no dubteu que ho farem. Lluitarem per millorar els números d’aquesta temporada, per poder tifar i per viatjar més.