FCBFutbolSala: Triplet!

No hi ha paraules per descriure la temporada del Barça de futbol sala. No és la secció més gran, ni la que té més repercussió, ni la més fàcil de seguir, ni la què té els rivals més atractius… però és la que més ens estimem ara mateix. Gràcies a qui? Al cor d’aquesta plantilla.

Una plantilla que ha estat capaç de guanyar la Copa d’Espanya a València amb la presència de 50 Dracs; i repetir amb la Copa de l’indesitjable a Ciudad Real amb 7 dels nostres. Que va perdre en una final de Champions on era impossible viatjar (patètic el sistema que tenen a la UEFA d’escollir les seus de les finals)… però que ha recuperat el tro a la lliga. Amb grades de luxe.

Primer amb unes semifinals amb dues victòries a la tanda de penals contra el Palma; després en una final a cinc partits on per fi teníem el factor pista a favor. Un factor pista que va ser clau, amb una grada de Dracs 1991 formada per 400 supporters que no va deixar d’animar i uns jugadors que ho van agrair de la millor manera possible.

Els gols, les jugades, l’animació i les celebracions d’aquesta lliga no les oblidarem mai. Mai. Perquè quan veus algú defensar la samarreta blaugrana com ho fan els jugadors del Barça de futbol sala… se’t passen tots els mals. Són la puta rehòstia. I el millor… l’any que ve hi tornaran gairebé tots (Gràcies, Leo!). I la farem encara més grossa!