Així va anar la Festa Major de Les Corts 2019

Per segon any, Dracs 1991 vam sumar-nos a la Festa Major de Les Corts organitzant actes tant per a la gent del grup com per als veïns i veïnes d’un barri que acull el nostre Barça des de fa molts anys i on tenim el nostre lokal.

Aquesta vegada vam començar el dissabte, 12 d’octubre, amb una suculent botifarrada a la qual van assistir més de 80 persones.

La seguiria el I Torneig de basket 3×3 Manolo Flores, amb la participació de 8 equips de Les Corts i de barris propers, així com un de Dracs que va acabar dignement com a semifinalista. Davant d’un públic nombrós, la victòria va ser per a l’equip “el grano del pecho eterno”, que va rebre els premis de part del propi i estimat Manolo Flores.

Acabada la part esportiva vam començar amb la música que tancaria el primer dia de festes per a nosaltres. PD Yu, vinguda des de Berga, va estar punxant música de la què ens agrada durant més de dues hores en les quals vam rebre la visita del correbars i de molta gent que es quedava atreta per l’ambient.

La festa va continuar el dia següent per dinar. Ja des de bon matí, els Cuiners de la terra van estar fent el sofregit per una deliciosa paella mixta. Molts veïns van venir atrets per l’olor i la bona pinta que tenia l’arròs a mesura que anava fent-se. Al final vam repartir més de 100 raccions d’arròs per a gent del grup i del barri.

Després del dinar, un dels membres del grup, l’Elias Torres, ens va fer un divertit monòleg que va fer plorar a més d’un i d’una.

I finalment vam acabar amb un bingo molt especial on els números estaven relacionats amb el Barça. L’edat de Pesic (70), Sergio Lozano (9), etc.

Acabat tot això, a recollir i cap al Palau Blaugrana a posar punt i final a la Festa Major de Les Corts de la millor manera possible: amb victòria en lliga ACB contra el València. A casa, a Les Corts. Gràcies a tothom per venir!