Spain is a fascist state

Des de Dracs 1991 volem mostrar la nostra solidaritat amb les persones detingudes i ferides per voler defensar els nostres drets i llibertats.

L’1 d’octubre vam votar i vam guanyar. Vam fer-ho de manera pacífica i avui tenim als líders d’aquell acte de sobirania popular condemnats a 100 anys de presó. Per altra banda hem assistit a vulneracions de drets com els de la Tamara, l’Adri o Valtonyc, però també de les persones dels CDR detingudes el 23S. Cap d’ells havia fet res violent.

I un cop ha sortit la sentència del procés, el poble ha sortit en massa a protestar, sense por; i a fer-ho de manera pacífica també. Però davant la forta pressió exercida, la resposta de l’estat espanyol i de les forces d’ocupació ha estat reprimir amb duresa aquestes protestes, deixant gairebé 200 detinguts i més de 600 ferits, entre els quals hi ha 60 periodistes i 4 persones a les quals han buidat un ull amb pilotes de goma.

No és violència, és autodefensa. Qui en tingui algun dubte, que miri aquest video:

Dracs 1991 va néixer com un grup amb les idees i principis molt clars. Un d’ells, la no violència. Per això, condemnem la violència de la Policia Nacional i dels Mossos d’Esquadra de sempre (en desnonaments, per exemple) i la d’aquests dies deixant-nos inconscients, buidant ulls, rebentant testicles, disparan a la cara, pegant i detenint arbitràriament… No pot ser que davant aquesta situació es consideri que la violència es cremar un contenidor per defensar-se d’aquestes barbaritats. Per tant, condemnem també a qui compra aquest relat i als irresponsables que manen sobre les forces d’ocupació -Fernando Grande-Marlaska i Miquel Buch- i en demanem la seva dimissió.

D’aquesta manera, divendres ens vam sumar a la vaga del 18-O no anant al partit d’Eurolliga i diumenge vam seguir amb la nostra reivindicació a grada. Amb crits de “independència” i “llibertat” al minut 17:14, però també amb el desplegament d’una pancarta on es pot llegir ‘Spain is a fascist state’ (com es pot veure en portada). Tota la nostra solidaritat amb tothom qui lluita contra aquest estat feixista. No us rendiu. Mai ens rendirem. No podran amb nosaltres. Visca el Barça i visca Catalunya lliure!