Som i serem FC Barcelona

Des de Dracs 1991 sempre hem cregut que el nostre club va tenir i ha tingut una idiosincràcia pròpia, que no es pot perdre per culpa de les noves normes que imposa el futbol modern.

Que no ens diguin que hem d’abandonar el catalanisme perquè som un club global; que no ens venguin que som ‘més que un club’ perquè tenim seguidors a tot arreu; que no vinguin directives més preocupades del marketing i dels diners que dels nostres valors.

Diguem-ho clar: el Barça ha estat històricament dels socis, molt arrelat a Catalunya i en conseqüència antifeixista. I volem que això segueixi passant per sobre dels diners, dels interessos de la globalització, de la marca i de les victòries que ens han portat a nous indrets i a nous seguidors.

Per tot això i més, encetem avui un nou projecte que donarà presència -en forma de roba i material- a les idees que realment ens han portat a ser MÉS QUE UN CLUB. Fem visible tant al carrer com a les grades allò que al FCB hem estat i volem seguir sent: SOM I SEREM FCBARCELONA.