Ens quedem a casa

Quan el passat 6 de març vam assistir al partit de bàsquet entre el Barça i el Bayern, poc ens imaginàvem que seria l’últim partit al Palau Blaugrana en els propers mesos. Com tampoc ens imaginàvem que la Copa d’Espanya de futbol sala que aixecàvem el diumenge 8 a Málaga seria l’últim títol que podria celebrar un grup… a tota Europa?

El cas és que la pandèmia del coronavirus ens ha privat de veure i animar al nostre Barça i sembla que la cosa va per llarg, així que només volíem deixar per escrit que uns quants ens quedem a casa per responsabilitat amb la societat i amb els que més estimem. El temps que faci falta fins que tot torni a la normalitat. No volem perdre ningú i menys per culpa nostra.

I per altra banda, animem a tothom del grup que no es pot quedar a casa perquè treballa a cuidar-se i a cuidar als demés. Agraïment especial als qui formen part dels serveis essencials i treballen exposats (des dels bombers als caixers de supermercat) i encara més especialment als qui estan salvant vides. Que per cert està molt bé que tots ells rebin aplaudiments, però que també estaria bé que rebin el suport al carrer i a les urnes quan tot això acabi. Perquè acabarà. Cada dia que passa falta un dia menys per trepitjar el Palau!