Agraïments sentits

Sergio Lozano i Pierre Oriola, capitans de les seccions de futbol sala i bàsquet, van protagonitzar una conversa a través d’Instagram Live on van tractar diversos aspectes com per exemple com viuen el confinament o com creuen que acabaran les competicions. Un dels temes que van tractar també va ser les ganes que tenen de tornar al Palau i especialment, per tornar a sentir els càntics de Dracs 1991.

Tant Lozano com Oriola van remarcar la nostra importància per guanyar partits i com el nostre suport els ajuda a refer-se de situacions adverses, fins al punt que Oriola va arribar a dir que la nostra presència a la grada és imprescindible. Lozano va recordar els moments èpics viscuts al play off de la passada LNFS -que vam guanyar- on en més d’una ocasió es va posar enmig de la grada a cantar amb nosaltres.

Vivim en un època en la qual la globalització i el màrqueting s’estan apoderant del món de l’esport, allunyant-lo de la passió de les grades que representa Dracs1991 en el cas del Barça. En l’esport actual és molt comú veure actituds de postureig on els jugadors donen les gràcies a la seva afició amb una simple piulada de Twitter . Per aquest motiu, les paraules de Lozano i Oriola ens omplen d’orgull, ja que ho van dir amb el cor a la mà, en una conversa en directe i oberta a tots els aficionats del club.

El partit més important es juga als hospitals

A dia d’avui el partit més important es juga als hospitals salvant el màxim nombre de vides possible i nosaltres per tal de donar tot el nostre suport al personal sanitari ens quedem a casa per evitar el col·lapse dels hospitals (i alguns també treballem a primera línea).

Des de D91 hem donat suport internament a diverses campanyes en les quals també participava el nostre club; i volem donar suport a tots i totes els companys i companyes que estan lluitant a peu de carrer, moltes vegades sense les proteccions necessàries, per a què la resta poguem estar a casa. Botigues d’alimentació, serveis de neteja, transport de mercaderies, serveis industrials, personal sanitari, repartiment a domicili, serveis socials, etc. Gent que agafa un risc i una responsabilitat.

No oblidarem MAI el què esta passant. Especialment la responsabilitat dels polítics i els partits, que amb les seves retallades i amb la seva inacció (contra la què portem anys lluitant als carrers) han provocat que aquesta pandèmia sigui més greu.

Tornarem

Sabem que trigarem força temps a tornar casa nostra, a la Corba Sud del Palau, però quan hi tornem ho farem amb més força que mai, recordant les paraules dels nostres capitans. Junts tornarem aixecar títols i els celebrarem plegats. El Barça i la grada és la nostra forma de vida i la nostra passió, i encara que no rebéssim cap mostra d’agraïment estaríem al peu del canó cada partit, però no hi ha millor vitamina per motivar-se per la tornada a la grada que la unió jugadors – supporters. Gràcies Sergio, Gràcies Pierre.