Uri, sempre amb nosaltres!

Avui, que comença l’Eurolliga i no podrem ser a grada, hem volgut que sí que hi sigui un supporter que ens ha deixat recentment. L’Uri, de Sentmenat, ha mort als 25 anys després de patir un accident practicant motocross. 

Les paraules del Capo del grup, Toni Valle, són les nostres paraules:

“Aquest proper gener de 2021 farà 30 anys que estem a les grades lluitant pel nostre grup. No ha estat senzill però ho tornaria a fer mil cops. El que sóc i com sóc ha estat gràcies a les grades del nostre FCB, gràcies a vosaltres.

Durant aquests trenta anys hem perdut a quatre companys de grada que han marxat massa aviat del nostre costat. No els oblido mai.

Cadascun d’ells amb la seva història, amb el seu caràcter, amb la seva forma de viure el FCB i les grades. Cadascun d’ells únic per la seva família, pels seus amics i per nosaltres. 

Sempre he considerat les grades com la meva família del Palau Blaugrana. Gent, a la que a vegades no veus sovint però amb la que t’uneix un vincle que només si ets supporter pots entendre: estar enamorat del nostre FCB.

Cada pèrdua d’un company de grup deixa un forat enorme al ciment i al cor de la nostra grada. Un forat que s’omple de records, de moments, de victòries i derrotes, de càntics i de mirades de complicitat tot seguint el ritme dels timbals. Cada pèrdua s’omple de ganes de seguir lluitant a les grades pel somni que compartim vestint la samarreta groga de Dracs, per fer més gran el grup que estimem, per fer més gran el nostre FCB.

Però us puc assegurar que canviaria, ara mateix, cada victòria, cada títol, cada cistella, cada gol per tornar a veure un sol cop més els seus somriures a grada un dia de partit.

No oblideu mai a qui ha lluitat al vostre costat. No oblideu mai a la vostra gent.

Gràcies Uri per haver estat part de la nostra família de les grades. Sempre estaràs amb nosaltres. A la teva grada, al teu Palau!”