Campions d’Europa!

No havia de ser a Barcelona, ni a la tardor, ni se suposava que no podríem ser a grada, però el coronavirus ha canviat moltes coses des de fa uns mesos i la Copa d’Europa de futbol sala n’ha estat una.

Lluny de quedar-nos sense donar suport al nostre equip, hem batallat per a poder ser el més a prop possible i això volia dir fer-lis una rebuda al parking i després animar des de fora del Palau Blaugrana. Sempre amb la mascareta i mantenint les distàncies.

I així, sense veure ni una de les jugades en directe però sabent que els jugadors eren allà donant-ho tot, hem passat primer a la final. No sense patir, no sense uns penals.

I a la final, el mateix. Aquest cop amb un tifo de banderes blaugranes i l’animació dins del recinte. I amb una celebració final que mai oblidarem.